LibertyLoop: Schrijf je nu in!

donderdag 10 augustus 2017 Klik hier om je in te schrijven.

LibertyLoop: Programma 10 september

vrijdag 27 april 2018 Het programma van de 8e editie van de LibertyLoop is definitief. Zoals alle andere jaren wordt gestart met de "Rabobank Scholieren Loop". De estafetteloop is het 2e onderdeel van de middag. Het hardlopen op de 10 Miles, 10 km en 5 km zijn de slotafstanden van de Libertyloop. Liberty Loop 2017

LibertyLoop: Nieuw Parcours, meer natuur, meer trail

maandag 19 juni 2017 Voor de 8e editie van de LibertyLoop heeft de organisatie een nieuw parcours uitgezet voor de 10 Miles, 5 en 10 km.
De nieuwe route gaat door meer natuurgebied en heeft mooie trailpaden!

De route van de 10 Miles gaat eerst door de bossen tussen Geldrop en Mierlo, om vervolgens de brug over de A67 over te steken naar de Strabrechtse Heide. Een zeer gevarieerd parcours!

De route van de 5 en 10 km speelt zich vooral af in heet mooie bosgebied tussen Geldrop en Mierlo. Vooral de 10 km gaat over meer dan 5 km over trailpaden.

LibertyLoop: Sfeer, gezelligheid en sportiviteit

woensdag 14 september 2016 Bij de estafetteloop was er een speciale prijs voor het meest ludieke team. Dit jaar is de prijs gegaan naar het damesteam in de bolletjesjurken, "De Dolly's"

Het laatste onderdeel van de LibertyLoop was de echte wedstrijd. De atleten konden kiezen uit drie afstanden: 5 km, 10 km en het hoofdnummer, de Ten Miles (16,09 km). De deelnemers van de 5 kilometer liepen grotendeels door het centrum van Geldrop. De 10 kilometer lopers liepen van Geldrop, langs de Mierloseweg/Geldropseweg, naar Mierlo en via de bossen terug.  Het parcours van de Ten Miles liep langs het Eindhovens Kanaal en bracht de deelnemers ook naar Mierlo. Alle deelnemers finishten op het Horecaplein te Geldrop waar het één groot feest was. Mede door de samenwerking met Geldrop Anders en Bevrijdingsfeer. 

Estafette Loop, echt leuk!

maandag 12 september 2016 Sterrenslag Team “One Team to rule the World” de 1e winnaar van Estafetteloop
Een nieuw onderdeel is de Estafetteloop. e onderdeel de Estafetteloop. Een team bestond uit 4 deelnemers en telkens werd er na 1.500 M het stokje overgedragen aan de volgende loper. Er werd zeer fanatiek gestreden om de prijzen! Voor 2 teams was er een speciale waarde cheque, te verzilveren tijdens het Sterrenslagweekend.
Liberty Estafette Loop