Bereikbaarheid

Bij Sociaal Cultureel Centrum Hofdael kan men inschrijven op de dag van de loop vanaf 11.30 uur tot een kwartier voor de start van de betreffende loop. Hier bevinden zich ook de kleedruimtes.

Hofdael ligt op slechts 100 meter van de start en de finish. 

Hoe vind ik de weg naar Sociaal Cultureel Centrum Hofdael in Geldrop?

Vanaf de A67

De afslag Geldrop, Heeze richting Geldrop volgen. De weg rechtdoor naar het centrum blijven volgen. Na het tweede kruispunt met verkeerslichten krijg u een bocht met aan de linkerzijde het St. Anna Ziekenhuis. Voorbij het ziekenhuis gaat u rechtsaf de winkelstraat in.

Na ca. 300 meter komt u op een kruispunt; hier rijdt u rechtdoor de Molenstraat in. Na ca. 100 meter ziet u aan de linkerkant 2 gerestaureerde textiel fabrieken, het Weverijmuseum. Voorbij deze fabrieken kunt u linksaf het parkeerterrein op. Let op hier zijn slechts zeer beperkte parkeermogelijkheden.

In de directe omgeving van SCC Hofdael vindt u verschillende parkeerterreinen: Bij het voormalige Postkantoor, nu de tijdelijke expositieruimte “De Ruimte”, Het Bezorgershof, aan de Langstraat, bij het Gemeentehuis en de Heuvel (hartje centrum). Deze parkeerterreinen liggen allemaal op korte loopafstand van SCC Hofdael en u kunt op zondag gratis parkeren.

Vanaf Eindhoven of de richting Nuenen

Vanaf de rotonde bij de St. Brigidakerk centrum Geldrop volg de weg richting Mierlo. Bij de eerste verkeerslichten gaat u rechtsaf richting Heeze en A67. Na eerste verkeerslichten en vrij vlakke brug over de kleine Dommel rechtsaf richting centrum.

Bij het eerste kruispunt rechtsaf de Molenstraat in. Na 100 meter ziet u aan de linkerkant 2 gerestaureerde textiel fabrieken, het Weverijmuseum. Voorbij deze fabrieken kunt u linksaf het parkeerterrein op. Let op hier zijn slechts zeer beperkte parkeermogelijkheden.

In de directe omgeving van SCC Hofdael vindt u verschillende parkeerterreinen: Bij het voormalige Postkantoor, nu de tijdelijke expositieruimte “De Ruimte”, Het Bezorgershof, aan de Langstraat, bij het Gemeentehuis en de Heuvel (hartje centrum). Deze parkeerterreinen liggen allemaal op korte loopafstand van SCC Hofdael en u kunt op zondag gratis parkeren.

Vanaf Mierlo of de richting Helmond

Vanaf tweede verkeerslichten gaat u linksaf richting Heeze en A67. Na eerste verkeerslichten en vrij vlakke brug over de kleine Dommel rechtsaf richting centrum.

Bij het eerste kruispunt rechtsaf de Molenstraat in. Na ca 100 meter ziet u aan de linkerkant 2 gerestaureerde textiel fabrieken, het Weverijmuseum. Voorbij deze fabrieken kunt u linksaf het parkeerterrein op. Let op hier zijn slechts zeer beperkte parkeermogelijkheden.

In de directe omgeving van SCC Hofdael vindt een verschillende parkeerterreinen: Bij het voormalige Postkantoor, nu de tijdelijke expositieruimte “De Ruimte”, Het Bezorgershof, aan de Langstraat, bij het Gemeentehuis en de Heuvel (hartje centrum). Deze parkeerterreinen liggen allemaal op korte loopafstand van SCC Hofdael en u kunt op zondag gratis parkeren.