Liberty Loop Geldrop-Mierlo
zondag 15 sep 2019
- sponsors -
Cognito Concepts
Van den Buijs Garantiemakelaars
Van Stratum

LibertyLoop: inschrijving geopend

maandag 25 juni 2018 De inschrijving voor de Liberty Loop is geopend!

LibertyLoop: Schrijf je nu in!

donderdag 10 augustus 2017 Klik hier om je in te schrijven.

LibertyLoop: Programma 9 september

maandag 28 mei 2018 Het programma van de 9e editie van de LibertyLoop is definitief. Zoals alle andere jaren wordt gestart met de "Rabobank Scholieren Loop". De estafetteloop is het 2e onderdeel van de middag. Het hardlopen op de 10 Miles, 10 km en 5 km zijn de slotafstanden van de Libertyloop. Liberty Loop 2018

LibertyLoop: Uitdagende Trailpaden, genietend van de natuur

dinsdag 26 juni 2018 Voor de 9e editie van de LibertyLoop heeft de organisatie een mooi parcours uitgezet voor de 10 Miles, 5 en 10 km.
De route gaat door meer natuurgebied en heeft mooie trailpaden!

De route van de 10 Miles gaat eerst door de bossen tussen Geldrop en Mierlo, om vervolgens de brug over de A67 over te steken naar de Strabrechtse Heide. Een zeer gevarieerd parcours!

De route van de 5 en 10 km speelt zich vooral af in heet mooie bosgebied tussen Geldrop en Mierlo. Vooral de 10 km gaat over meer dan 5 km over trailpaden.

LibertyLoop: Sfeer, gezelligheid en sportiviteit

woensdag 14 september 2016 Bij de estafetteloop was er een speciale prijs voor het meest ludieke team. Dit jaar is de prijs gegaan naar het damesteam in de bolletjesjurken, "De Dolly's"

Het laatste onderdeel van de LibertyLoop was de echte wedstrijd. De atleten konden kiezen uit drie afstanden: 5 km, 10 km en het hoofdnummer, de Ten Miles (16,09 km). De deelnemers van de 5 kilometer liepen grotendeels door het centrum van Geldrop. De 10 kilometer lopers liepen van Geldrop, langs de Mierloseweg/Geldropseweg, naar Mierlo en via de bossen terug.  Het parcours van de Ten Miles liep langs het Eindhovens Kanaal en bracht de deelnemers ook naar Mierlo. Alle deelnemers finishten op het Horecaplein te Geldrop waar het één groot feest was. Mede door de samenwerking met Geldrop Anders en Bevrijdingsfeer.