Het evenement

De Liberty Loop bestaat uit een Rabobank Scholieren Loop (trimloop), een EstafetteLoop (4 lopers) over totaal 6 KM en een hardloopwedstrijd over drie verschillende afstanden: 5 km, 10 km en 16,09 km ('Ten Miles Loop').

Hierdoor is de Liberty Loop een evenement dat honderden deelnemers uit de directe omgeving trekt, maar daarnaast ook duizenden toeschouwers naar het centrum van Mierlo en Geldrop lokt. De Liberty Loop is mede mogelijk gemaakt door een financiele bijdrage vanuit de Gemeente Geldrop-Mierlo en door sponsoren die de Liberty Loop een warm hart toedragen.

Hierdoor zijn we in staat de inschrijfgelden laag te houden en toch een kwalitatief hoogstaande wedstrijd te organiseren!

Deelname aan de Liberty Loop is geheel voor eigen risico en voor eigen verantwoordelijkheid. De Stichting is niet aansprakelijk voor enige schade gedurende de loop. De organisatie accepteert geen verantwoordelijkheid wanneer het evenement door overmacht afgelast of in tijdstip verschoven zou moeten worden.

Onderdelen Liberty Loop:

Deze loop is voor kinderen van de basisscholen van Geldrop en Mierlo. Er worden 3 categorien onderkend: groep 3 en 4 (1 ronde), groep 5 en 6 (2 rondes), groep 7 ren 8 (3 rondes). De basisschool met de meeste inschrijvingen (naar rato) verdient een extra prijs.

  • EstafetteLoop (team estafette Loop, totaal 6 KM, per loper 1,5 Km) > Start: 12.30 uur

Loop mee met je familie, je vrienden, de buurt, je werk, etc. Inschrijven € 10,-. per team van 4 lopers. Kans op mooie prijzen!

Deze trimloop van 5.5 km start op het Horecaplein in Geldrop, loopt richting Mierlo en gaat dan via de bossen terug.

Trimloop vanuit het Horecaplein in centrum Geldrop via de bossen richting Mierlo en weer terug (10.2 km).

Het hoofdnummer van de Libertyloop; 10 Engelse Mijlen (16.1 km) door de prachtige natuur, de Ten Miles Loop.

 

Schrijf je NU IN >

Programma Libertyloop 2018 - Geldrop